Han Eilander
                       video-bewerking
hcc!
Binnen hcc! apeldoorn  is de interessegroep videobewerking actief. De programma's waarmee voornamelijk gewerkt wordt zijn Cyberlink en Pinnacle. Het videoteam bestaat uit vier personen: Ruud Buitenhuis (www.prbvideopro.nl), Han Eilander, Hans van Kempen (www.bijhans.info) en Aat de Vries. Elke donderdag zijn er de inloopavonden waar u met uw vragen terecht kunt en eventueel begeleiding kunt krijgen bij uw video-productie's. Elke derde donderdag van de maand organiseert het videoteam een thema-avond waar de meer specifieke onderwerpen worden behandeld.
De locatie is dok-Zuid, Eerste Wormenseweg 460, 7333 GZ Apeldoorn. Iedereen is welkom voor een kennismaking's bezoek.  Als het je bevalt heten wij je graag welkom als lid van hcc
!, je kunt je hier aanmelden voor het lidmaatschap.
Specialisten:
Cyberlink
PowerDirector
Specialisten:
Pinnacle
Studio
Hieronder vind je een overzicht van de behandelde thema's in voorgaan-de seizoenen en de geplande thema's in het nieuwe seizoen.
Promo's seizoen 2018-2019
Promo's seizoen 2017-2018
Ben je al lid van HCC! en wil je maandelijks automatisch onze uitnodiging ontvangen voor de thema-avond, stuur dan even een e-mail met vermelding van je HCC-lid-nummer naar:
Promo's seizoen 2019-2020